Last van geluidsprikkels
Snel moe in (grote) gezelschappen
Stemmingswisselingen door anderen
Koude handen en voeten
Concentratieverlies


Komt dit jou bekend voor? Zo ja, dan is deze cursus iets voor jou

Lees meer...

Motus volgt de ontwikkelingen rondom het covid-19 protocol en vooral de veranderingen daarbinnen nauwlettend. We willen niets liever dan onze cliënten weer van dienst kunnen zijn.
Mensen in beweging brengen door zelf bewogen te zijn is ons motto, en ook in de afgelopen periode ontdekken we hoe belangrijk wij dat vinden. Het is aardig gelukt de afgelopen periode, gelukkig blijkt therapie op afstand via beeldbellen voor een aantal cliënten een goed alternatief. We krijgen er steeds meer handigheid en plezier in en datzelfde geldt voor onze cliënten. Maar gelukkig kan gemeld worden dat alle zorgprofessionals binnen Motus weer volledig werkzaam zijn, met inachtneming van de wettelijke bepalingen!

De maatregelen die wij daarbij treffen en van jou als cliënt vragen lees je hieronder.

Lees meer...

Zowel kinderen als volwassenen kunnen in deze onzekere periode waarin alles anders is slaapproblemen ervaren.
Goed slapen is juist nu belangrijk voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid!

Lees meer...

Praktische tips voor het thuiswerken

Door de huidige omstandigheden gaan veel collega’s thuis werken. Om dit op een zo goed mogelijke manier te doen, volgen hieronder een aantal praktische tips. Het is belangrijk dat de werkplek thuis goed staat ingesteld.

Lees meer...

Goed nieuws voor Hattemse zwangeren! Vanaf 1 maart zullen de verloskundigen van Mami elke maandagochtend in Hattem spreekuur houden. Naast spreekuur in Wezep aan de Bovenheigraaf en in Heerde in het gezondheidscentrum aan de Brinklaan, zal Mami ook zwangeren ontvangen aan de Hoopjesweg, in het gebouw van Motus.

Lees meer...

HATTEM – De 10.000e cliënt bij Motus is een feit! Motus is een centrum in Hattem waar bewust bewegen centraal staat en de 8-jarige Sven is inmiddels de 10.000ste cliënt bij Motus! De jonge Hattemer kwam vanwege een enkelblessure, waardoor hij tijdelijk niet kon voetballen. Sven werd door het team van Motus in het zonnetje gezet en verrast met een voetbal.

Lees meer...

Open dag!

Motus, centrum voor bewust bewegen, is vorig jaar verbouwd en opent de deuren voor bezichtiging op zaterdag 21 september van 11:00 tot 13:00 uur.  Daarnaast is er een lustrum te vieren: Motus bestaat in september 12,5 jaar!

Lees meer...

Zaterdag 1 juni is Landstede basketbal in een uitverkocht MariniPlaza voor het eerst in de clubhistorie kampioen van Nederland. Motus is, als samenwerkingspartner, erg trots en feliciteert Landstede basketbal met het landskampioenschap! Klik hier als je meer wilt lezen. 
Openingstijden

Maandag 07.30 - 21.00
Dinsdag 07.30 - 21.00
Woensdag 07.30 - 21.00
Donderdag 07.30 - 21.00
Vrijdag 07.30 - 18.00
Zaterdag 09.00 – 12.00

Contactgegevens
Motus, centrum voor bewust bewegen
Hoopjesweg 2b, 8051 DB Hattem
Telefoon: 038-4440680
E-mail: info@motus-hattem.nl
Maak een afspraak