Lees meer...
Zaterdag 19 en 26 september was het dan zover: Motus Academy is gestart met het geven van de eerste cursus! Met het starten van de Motus Academy ging een lang gekoesterde wens in vervulling. ‘We zijn trots op ons Motus concept waarin diverse zorgprofessionals samenwerken om de beste zorg te bieden. Door het starten van de Motus Academy kunnen we nu een stap verder gaan dan zorg alleen. We kunnen onze kennis delen en nog meer richten op preventie’.

Lees meer...

Voor het derde seizoen op rij zal er een intensieve sportmedische samenwerking plaatsvinden tussen Landstede Hammers, Promotus, huisartsenpraktijk van't Veen en Annatommie MC. 

Lees meer...

 
Last van geluidsprikkels
Snel moe in (grote) gezelschappen
Stemmingswisselingen door anderen
Koude handen en voeten
Concentratieverlies


Komt dit jou bekend voor? Zo ja, dan is deze cursus iets voor jou

Lees meer...

Motus volgt de ontwikkelingen rondom het covid-19 protocol en vooral de veranderingen daarbinnen nauwlettend. We willen niets liever dan onze cliënten van dienst te kunnen blijven zijn.
Mensen in beweging brengen door zelf bewogen te zijn is ons motto en ook in de afgelopen periode hebben we ontdekt hoe belangrijk wij dat vinden. Het is aardig gelukt de afgelopen periode, gelukkig blijkt therapie op afstand via beeldbellen voor een aantal cliënten een goed alternatief. We krijgen er steeds meer handigheid en plezier in en datzelfde geldt voor onze cliënten. Maar gelukkig kan gemeld worden dat alle zorgprofessionals binnen Motus weer volledig werkzaam zijn, met inachtneming van de wettelijke bepalingen!

De maatregelen die wij momenteel treffen en wat we jou als cliënt vragen lees je hieronder.

Lees meer...

Zowel kinderen als volwassenen kunnen in deze onzekere periode waarin alles anders is slaapproblemen ervaren.
Goed slapen is juist nu belangrijk voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid!

Lees meer...

Praktische tips voor het thuiswerken

Door de huidige omstandigheden gaan veel collega’s thuis werken. Om dit op een zo goed mogelijke manier te doen, volgen hieronder een aantal praktische tips. Het is belangrijk dat de werkplek thuis goed staat ingesteld.

Lees meer...

Goed nieuws voor Hattemse zwangeren! Vanaf 1 maart zullen de verloskundigen van Mami elke maandagochtend in Hattem spreekuur houden. Naast spreekuur in Wezep aan de Bovenheigraaf en in Heerde in het gezondheidscentrum aan de Brinklaan, zal Mami ook zwangeren ontvangen aan de Hoopjesweg, in het gebouw van Motus.

Lees meer...

HATTEM – De 10.000e cliënt bij Motus is een feit! Motus is een centrum in Hattem waar bewust bewegen centraal staat en de 8-jarige Sven is inmiddels de 10.000ste cliënt bij Motus! De jonge Hattemer kwam vanwege een enkelblessure, waardoor hij tijdelijk niet kon voetballen. Sven werd door het team van Motus in het zonnetje gezet en verrast met een voetbal.

Lees meer...


Openingstijden

Maandag 07.30 - 21.00
Dinsdag 07.30 - 21.00
Woensdag 07.30 - 21.00
Donderdag 07.30 - 21.00
Vrijdag 07.30 - 18.00
Zaterdag 09.00 – 12.00

Contactgegevens
Motus, centrum voor bewust bewegen
Hoopjesweg 2b, 8051 DB Hattem
Telefoon: 038-4440680
E-mail: info@motus-hattem.nl
Maak een afspraak